fredag 17 maj 2013

Bloggnojan botad

Fick bloggnoja efter påsk och det slutade med att jag helt sonika stängde bloggen för alla utom mig själv. Det var onödigt drastiskt tänker jag nu och öppnar bloggen igen. Det blir kanske lite glest med de nya posterna en tid framöver - eller inte, vi får se - men allt det gamla kan ju få ligga ute i cyberrymden och skramla.

Gunnel Wåhlstrand, Den sista ön, 2013

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag har verkligen saknat dig så nu hoppas jag att du känner att du vill fortsätta med bloggandet.

Petra Rhodin sa...

Tack för de snälla orden Ingrid! Jag hade planer på att sluta blogga helt men det visade sig att jag saknade det mer än jag kunde ana. Så någon slags fortsättning blir det.

mimmimarie sa...

Jag förstår dig och sympatiserar. För mig är det inte bara bloggandet som jag upplever som jobbigt utan också att läsa och DET har jag inte känt tidigare. Just nu hämtar jag kraft från natur och trädgård.

Petra Rhodin sa...

Mimmimarie: Här rullar läsandet på som vanligt, tack och lov. Trädgården ger även mig mycket kraft och jag tänker mig att det kommer att bli lite jordiga inlägg framöver.

Hermia sa...

Så där har jag också tänkt på att göra... Men nu är jag ju jätteglad att det går att läsa här igen!

Petra Rhodin sa...

Hermia: Det gick så lätt att stänga att det inte blev så stor sak att öppna igen :). Nästa steg blir att komma igång att skriva inlägg...